Keep America Great

Regeren is vooruitzien! Donald Trump heeft daarom alvast een slogan bedacht voor zijn 2e termijn. Keep America Great. De aanvraag voor inschrijving als merk is al de deur uit.

Washington Post

Het idee van de slogan ‘Keep America Great’ kwam op tijdens een interview met de Washington Post. Hij onderbrak het interview, riep zijn juristen erbij en gaf ze opdracht de slogan te registreren.

Of de registratie slaagt moet nog worden afgewacht. Interessant is wel dat iemand anders in 2016 al heeft geprobeerd deze slogan te laten registreren voor zonnebrillen, t-shirts en hoeden. In eerste instantie is deze aanvraag evenwel afgewezen.

Reden? Hier is sprake van een informatieve sociaal, politieke boodschap. Die zegt niets over de oorsprong van de goederen, noch is zij in staat deze te identificeren en te onderscheiden van andere goederen.

Voor Trump liggen de kaarten natuurlijk gunstiger, want voor hem gaat het nu juist om die boodschap. Alhoewel? Hij blijft een zakenman. Spannender is waarschijnlijk de vraag of die 2e termijn er ooit komt.

Wat is eerlijk vergelijken?
POO. Merk noch Werk.
Geplaatst in Nieuws.